Time Out het wolvenboek voor jong en oud

Irene van Eijk heeft een prachtig, speels “wolvenboek” geschreven, getekend, geknutseld en gefotografeerd. Het is een boeiend bladerboek vol weetjes, puzzels, spelletjes en uitdagende vraagstukken. Het boek is geschikt voor mensen van vier tot tachtig jaar oud die geboeid zijn door het gedrag van wolven en de overeenkomsten met ons eigen leven. Laat je meeslepen door de ontwapenende humor en speelse stijl van Irene van Eijk. Het is een inspirerend boek voor zowel het innerlijke kind als de oudere generatie.

“Time Out” is een plezierboek dat een kijkje geeft in het leven van wolven en je aan het denken zet over wat belangrijk is. Het staat vol weetjes, puzzels, DIY projecten en meer om samen met het gezin plezier te hebben. Sinds 2018 leven er weer wolven in Nederland. Tijdens haar onderzoek naar het gedrag van wolven kwam Irene van Eijk tot de conclusie dat wolven zich niet druk maken. Ze leven van dag tot dag, hebben behoefte aan rust en ruimte, en zijn zorgzame dieren. In een wolvenroedel wordt elke wolf wel zes keer per uur aangeraakt door een andere wolf. “Time Out” is een (ont)spannend boek over wolven dat je een inkijkje geeft in hun leven en je laat nadenken over wat belangrijk is. Het bevat prikkelende vragen, spelletjes, puzzels, kleurplaten, knutselprojecten en mindfulnessoefeningen om te ontspannen en plezier te maken met het gezin. Durf jij een time out te nemen?
Inkijkexemplaar
Prijs: € 9,90 per stuk
            Inclusief verzending
Aantal pagina’s: 124
Taal: Nederlands
Cover: Paperback
Auteur: Irene van Eijk
Bordevol illustraties!

EAN:
9789083150307
Gewicht: 363 gram
Hoogte: 297 mm
Breedte: 231 mm
Dikte: 11mm
Totaal: € -
Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met het Lever- en verzendbeleid, de Algemene voorwaarden en de Privacy Verklaring.

Reacties zijn gesloten.