sticker

Wintertijd
Jaarlijks worden er in de gebieden op en rond de Veluwe honderden dieren dood aangetroffen als gevolg van een aanrijding met een voertuig. Dit heeft voor zowel het dier als de bestuurder soms (ernstige) gevolgen. De dieren die slachtoffer worden van deze aanrijdingen, zijn voornamelijk zwijnen, reeën en edelherten, maar ook kleinere dieren als vossen, dassen en marters worden regelmatig geraakt. Nu de wolf zich in Nederland steeds vaker huisvest en ook actief is rondom (drukke) wegen, vinden wij het van belang dat mensen zich nog bewuster worden van het gevaar op wegen bij te hard rijden, zeker in het donker.
Formaat: 10 centimeter (rond uitgesneden)
Kosten:
€ 1.00 per sticker plus verzending van € 1,00
Bezorgtijd: 2 tot 5 werkdagen
In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober zal de wintertijd ingaan, wat betekent dat mensen op andere tijden op pad gaan. Het is van belang om alert te zijn op overstekend wild en de snelheid van het rijden te verlagen van 80 k/m per uur naar 60 k/m per uur. Zo ben je meer alert en kun je op tijd afremmen wanneer dit nodig is.
Voor deze actie zijn stickers verkrijgbaar die geplaatst kunnen worden op de auto. Op deze manier wordt de bewustwording vergroot en hopen we er met elkaar voor te zorgen dat het harde rijden verlaagd wordt en er minder aanrijdingen zullen zijn met wild. Elke dag dat er op deze wegen minder gas wordt gegeven is het voor de dieren een kans om te overleven! Zijn jullie ook voor het wild in onze natuur? Doe mee!
Totaal: € -
Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met het Lever- en verzendbeleid, de Algemene voorwaarden en de Privacy Verklaring.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kosten: € 1.00 per sticker plus verzending van € 1,00
Bezorgtijd: 4 tot 5 werkdagen
Met deze aankoop steun je de werkgroep en haar activiteiten!

Reacties zijn gesloten.